Suzana
 

IMG_2042

 

»Najdi v sebi najboljše, kar lahko daš svojemu moškemu, kajti le tako ti bo on , dal to, po čimer hrepeniš.«

                                      Suzana

 

 

O MENI

Sem Suzana, ženska moškemu , ki nosi tatu na srcu . Sem mati dvema najstnikoma, ki sta moja največja učitelja . Sem zaposlena ženska, ki dnevno ljudem pomaga zagotoviti varnost , ki jo bodo potrebovali ob neznanem času. Ob redni zaposlitvi v hčerinskem podjetju največje zavarovalniške hiše v Sloveniji, imam še popoldanski s.p.!

» za marsikoga sem pravi multipraktik ali deklica za vse «

Pred leti, sem se znašla na življenjskem razpotju, kljub strahu in obupu sem v sebi našla energijo in izbrala pot, ki me je pripeljala do višjega zavedanja, mojega poslanstva in pomirjenosti! Danes lahko rečem : ŽIVIM SVOJE SANJE.

Vendar ni bilo vedno tako…

Zaljubila sem se zelo mlada, živela “polno” življenje. No bila sem prepričana , da živim polno življenje. Imela sva veliko prijateljev za žur , dobro plačane službe in zraven seveda gre tudi višje cenovni avto , dva čudovita otroka , lastna hiša … Vse po čemur hrepeni slovenska družina. V sebi pa sem čutila, da nekaj manjka. V gonji za materialnimi dobrinami, sem pozabila na najpomembnejše, na naju, na sebe! Spregledala sem bistvo, da so mojemu moškemu ugasnile iskrice v očeh, da je njegov pogled vedno bolj utrujen , da ga nekaj zelo razjeda …zazvonil je telefon , klic iz psihiatrične bolnišnice! Brez ovinkov , moj partner se je psihično zlomil in se odločil za zdravljenje.

» Šok… Osebni in finančni bankrot !«
» Zmogla sva, vsemu sva bila kos. Vsemu si kos tudi ti! «

Akcija! Odkrit pogovor, strategija, plan, cilji, disciplina! Ljubezen naju je pripeljala do sem, da lahko svojo zgodbo o uspehu deliva z vami!

Sprejela sem svojo odgovornost in posledice. Nisem čakala na boljše življenje, temveč sem iz dane situacije naredila najboljše kar sem lahko. Naučila sem se biti srečna v danem trenutku…in vse to želim deliti s tabo. Prehodila sem dolge kilometre, da sem prišla do spoznanja, da je partner le moj odsev in da je potrebno obdelave moje nezadovoljstvo in ne on! In tukaj ti lahko prikrajšam pot! Pripravljena sem s tabo deliti svoja spoznanja , da boš hitreje prišla do cilja! Da tudi ti najdeš v sebi le najboljše, kar lahko daš svojemu moškemu, kajti le tako ti bo on , tvoj moški, dal to po čimer hrepeniš.

Poleg uspešne kariera in navdihujočega odnosa s partnerjem si prav ženska želi tudi srečnih , zadovoljnih in uspešnih otrok. Odnos med partnerjema pa je tisti, ki pusti pečat na otroku. Mama v dobrem in slabem najmočneje vpliva na hčerino življenje. S svojo hčerjo, lahko vzpostaviš dober odnos, lahko jo spoznaš v globine in skozi življenje bosta postali srčno povezani.

Za svojega sina boš storila najbolje, če se boš v določenemu obdobju postavila na distanco in očetu prepustila glavno vlogo vzgoje pri njemu.                                                                    Tako bo najstnik odrasel v moškega prihodnosti, bo pogumen in odločen , hkrati pa občutljiv in poln ljubezni do drugih! S tabo bom delila, kako se z izzivi najstništva spopadam jaz in kako mi uspeva.

Lahko sem ti »suport« pri ureditvi družinskega ali individualnega proračuna. Splet okoliščin je nanesel, da sva dobesedno čez noč ( tako se nama je zdelo ) pristala v bankrotu. Po obdobju enega leta lahko mirno rečem, da danes obvladujeva svoje prihodke in odhodke, in vse to sva dosegla skupaj . Lahko ti pomagam narediti prvi korak k obvladovanju tvojih financ, saj je prvi korak najtežji. Lahko sem ti navdih pri izzivih, na katere boš naletela v času preboja k finančni neodvisnosti.

Moje največje poslanstvo je s svojimi izkušnjami pomagati svojcem žrtev spolnega nasilja. Želim si , da bi marsikomu olajšala pot k okrevanju. Bila sem in sem še tesno povezana z dečkom s tatujem na srcu, ki je zbral pogum in se podal na pot okrevanja. Moja izkušnja, kaj sva doživljala, kako sva se spopadala z morami, bolečino in brezupom, lahko marsikomu skrajša ter olajša pot k okrevanju. Skozi partnerjevo okrevanje sem se izpopolnila tudi sama, naučila sem se obvladovati čustva, sprejemati popolno odgovornost za svoja dejanja, uravnotežila sem skrb zase in za druge, sprejetje iščem v sebi in ne v okolici. Druge ženske sprejemam kot oporo in ne kot tekmice. S svojim moškim pa sem uspela vzpostaviti enakopraven in spoštljiv odnos. Najina zgodba je lahko navdih za vse pare, ki se ljubijo, a kljub temu iščejo rešitve v napačnih odločitvah.

»Vodi me prepričanje; ljubezen je najmočnejša sila v življenju, ki premaga vse ovire «

Suzana