Transformacija skozi knjigo

Transformacija skozi knjigo

Knjiga, ki vam lahko služi za preboj iz ene miselnosti v drugo. Lahko je vaše orodje za doseganje miselne vzpodbude, da boste v življenju nekaj spremenili. Lahko tudi kot motivacija, da zmorete veliko več, kot mislite, da zmorete v tem trenutku. Kar koli že, samo da vam pomaga skozi šivankino uho in boste začeli pisati o svojih občutkih.

Če sem zmogel jaz, zmorete tudi vi. Verjemite in videli boste. Verjemite in uživajte v transformaciji, ki si jo boste s svojo knjigo zagotovili in postali oseba, ki točno ve, kaj si v življenju želi in v katero smer potovati. S knjigo boste odšli po zalet v svojo globino, spoznali svojo resnico in se veliko lažji, polni energije, srečni in zadovoljni napotili naprej v življenje.

Ni lahko, ni pa nemogoče. Zmogel sem čez travmo, ki mi jo je pustila spolna zloraba, in se boril z občutki. Tistimi občutki, ki jih nisem prepoznal, in tistimi, ki so bili zelo živi in so me spremljali ter ovirali na moji poti.

Naučil sem se premagovati ovire in se ne predati. Lahko vam pomagam in vas naučim, kako sprožiti zavedanje, da je v življenju mogoče premagati vse miselne vzorce in jih ne nadomestiti z navadami. Ko osvojite to orodje, ki je sicer že v vas, boste svobodni, kot si želite. Nič več in nič manj, kot si to želite vi.

Simon, avtor knjige

 

Osnovni podatki

Založnik: Vsemu si kos, vseživljenjsko izobraževanje Suzana Štravs s.p.
Avtor: Simon Mičić
Število strani: 51 strani
Vezava: mehka vezava
Leto izdaje: 2017

Cena: 9,50 evrov

 

Naročilo knjige

    Katero knjigo želite naročiti:
    Deček s tatujem na srcuTransformacija skozi knjigoLjubezen v nevihti

    Način plačila:
    nakazilo na trrob povzetju