Ljubezen v nevihti

 

»Bilo bi lažje, če bi se že kot otroci naučili, da nikogar ne moremo prisiliti, da nas ljubi. Lahko pa pustimo, da smo ljubljeni od drugih in ljubezen sprejmemo. Bilo bi lažje, če bi imeli zavedanje, da je treba le nekaj sekund, da najintimneje prizadenemo osebo, ki jo ljubimo, in da lahko traja več let, včasih desetletje ali celo večnost, da se rane zacelijo.

Lažje je, če imamo zavedanje, da ni dovolj, če nam je oproščeno. Oprostiti moramo tudi sami sebi.«  ( prepis iz knjige Ljubezen v nevihti )

Morda ste se na tej strani znašli čistem naključju, čeprav sama v naključja ne verjamem več. Morda zato, ker niste zadovoljni z življenjem, ki ga trenutno živite. Morda ste globoko razočarani nad ljubeznijo. Morda vas je strah in dvomite vase. Vsaka knjiga pride v naše življenje z nekim namenom. Tudi v moje življenje so vse knjige prišle z namenom in prav vsaka med njimi mi je odprla nove dimenzije razmišljanja. Želim si, da knjiga v vas prebudi upanje, vam da moč in energijo, da zmorete. V njej so zapisana moja spoznanja, do katerih me je vodila pot skozi nevihto ljubezni. To ni knjiga petih korakov, kako ustvariti navdihujoč odnos s svojim partnerjem. Je knjiga ljubezni, in v ljubezni se ne šteje korakov, v ljubezni se hodi, teče in sopiha v hrib. V ljubezni se pleše in večkrat tudi plazi z zadnjimi močmi do vrelca nove energije. Ljubezen je najmočnejša sila v življenju, ki premaga vse ovire. Zmogla sem jaz, zmogla sva midva in vsemu si kos tudi ti.

»A se je zaradi mene znašel na psihiatriji? Pije zaradi mene? Pa kaj je z mano? Imava dva čudovita otroka. Uspešna učenca. Zdrava najstnika. Oba športnika. Kje v življenju sva izgubila sebe?«

V meni so se kopičila vprašanja, a odgovorov ni in ni bilo. Pred sabo sem imela prazno skodelico, kup mokrih robčkov in šopek oranžnih vrtnic. Moje življenje pa je bilo prava beda. Za vse, kar sem se borila, sem se borila zaman.

»Kaj naj naredim? Kako naj grem naprej? Z njim kot družina? Sama z otrokoma?

Kako bom zmogla? In nazadnje, zakaj se vse to dogaja ravno meni?!« ( prepis iz knjige Ljubezen v nevihti )

Osnovni podatki

Naslov knjige: Ljubezen v nevihti
Založnik: Vsemu si kos, vseživljenjsko izobraževanje Suzana Štravs s.p.
Avtor: Suzana Štravs
Število strani: 180 strani
Vezava: mehka vezava
Leto izdaje: 2017

Cena: 23,07 evrov

 

Naročilo knjige

    Katero knjigo želite naročiti:
    Deček s tatujem na srcuTransformacija skozi knjigoLjubezen v nevihti

    Način plačila:
    nakazilo na trrob povzetju