Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne strani www.vsemusikos.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu (ZEPT), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Obligacijskim zakonikom (OZ) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Prosimo vas, da splošne pogoje poslovanja pred uporabo spletne strani pazljivo preberete.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice in obveznosti uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Uporabnika zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku oddaje spletnega naročila. S potrditvijo naročila je uporabnik seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja, varstvom osebnih podatkov in pravnim obvestilom.

S spletno stranjo upravlja podjetje Vsemu si kos, Suzana Štravs s.p. (v nadaljevanju: ponudnik), Medlog 22F, 3000 Celje, matična številka 8821194000, davčna številka 19569084, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja.

Spletna stran je odprta vsak dan, 24 ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje prek spletne strani ali celo dostop včasih ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani. Ponudnik ne prevzema odgovornosti za nedelovanje strani zaradi neznanja uporabe, kakršnih koli posledic zlorabe spletne strani, nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko tudi za daljši čas, motile uporabo.

1. Postopek nakupa

Registracija uporabnika pri naročilu ni potrebna. Za izvedbo naročila je obvezen vnos osebnih podatkov (ime, priimek, naslov, elektronski naslov) v obrazec za naročilo. V primeru naročila podjetja je obvezen tudi naziv podjetja.

Plačilo je možno z neposredno bančno transakcijo na podlagi predračuna ali po povzetju.

Po opravljenem naročilu boste po elektronski pošti napotke za plačilo predračuna. 

Izpolnitev obrazca za naročilo vas ne zavezuje k naročilu in plačilu. 

2. Cene

Vse navedene cene so v evrih (EUR), brez DDV. DDV ni obračunan na osnovi 1. odstavka 94. člena ZDDV.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti, razen v primeru akcij, ko je veljavnost ponudbe posebej označena.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena izdelka spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. 

3. Varnost

Spletna stran uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov in naročil.

4. Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vse zasebne podatke uporabnika v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Vsi osebni podatki uporabnika spletne strani so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Večino strani se lahko obišče, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa se nekatere informacije pridobivajo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov omogoča prepoznati posameznem IP-naslov, vrsto brskalnika, ki ga obiskovalec spletne strani uporablja in splošno aktivnost obiskovalca na spletu.

Za nakup na naši spletni strani je potrebno zbiranje nekaterih vaših osebnih podatkov. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne posredujemo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa in dostave izdelkov. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov v skladu z ZVOP-1 in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

Z nakupom izrecno soglašate, da vaše osebne podatke, ki jih posredujete ob naročilu (ime, priimek, naslov, e-naslov, telefon) shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila, vaš e-naslov pa lahko uporabljamo za neposredno trženje naših enakih izdelkov ali storitev. Ob prvem obisku lahko sprejmete piškotke, s pomočjo katerih se nalagajo vaši podatki na brskalniku. Če se strinjate z uporabo, potrjujete, da ste prebrali Pogoje poslovanja tega spletnega mesta in dajete soglasje k zbiranju in uporabi osebnih podatkov.

5. Odveza odgovornosti

Ponudnik ne odgovarja za uporabo spletne strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti izdelkov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne slikovne prikaze prodajnih izdelkov, je potrebno vse slikovne prikaze jemati kot simbolične in tako ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

6. Upravljavec spletne strani

Upravljavec spletne strani www.vsemusikos.com je Vsemu si kos, Suzana Štravs s.p., Medlog 22F, 3000 Celje

Podatki o upravljavcu:
Naziv podjetja: Vsemu si kos, Suzana Štravs s.p.
Naslov: Medlog 22F, 3000 Celje
Matična številka: 8821194000
Davčna številka: 19569084
Zavezanec za DDV: NE
Telefon: 00386 70 799 355
E-pošta: simon@vsemusikos.com
Transakcijski račun: SI56 3000 0002 8992 657 SBERBANK Celje

Celje, 28. 04. 2021