Dogodki, delavnice, individualno svetovanje

Spoštovani !

V letošnjem letu pripravljava z ženo veliko zanimivega. Od izdaje knjige pa vse do danes, sva prejela ogromno vaših želja, da bi se podala v smeri izvajanja delavnic, različnih dogodkov in individualnega svetovanja ljudem, ki si želijo spremeniti svoje notranje občutke, poglede in se podati na novo pot.

Resnica je, da sva zmogla premagati ogromno ovir ter izzivov na najini poti in prepričana sva, da lahko tudi vam predava veliko koristnega znanja, s katerim boste lažje prehodili pot, ki je pred vami. Orodja, prijemi, vaje in še veliko več uporabnega lahko dobite, če ste le pripravljeni delati na sebi. Ne glede na to s kakšnimi izzivi se ukvarjate trenutno, je zmeraj mogoče iz vsake situacije izvleči največ. Pravzaprav so vsa orodja že v vas samih, potrebno jih je le potegniti iz pozabljenih globin do zavedanja, da jih lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli, saj so naravna in posledično ekološka. Dobro vplivajo na vas in na okolje v katerem živimo.

Ponudila bova različne priložnosti za sodelovanje in pomoč:

  1. Skupinske delavnice na temo MOTIVACIJA
  2. Predavanja na temo SPOLNA ZLORABA
  3. Delavnice na temo PARTNERSKI ODNOSI
  4. Individualno mentorstvo PRVI KORAK K SPREMEMBAM
  5. Individualno svetovanje na temo TRAVMA SPOLNE ZLORABE

 

Predvsem bi si pa želela pridobiti vaše predloge:

  1. Kaj bi vam koristilo na poti sprememb?
  2. Kako bi vam lahko midva pomagala?
  3. Tema delavnice, katere bi se zagotovo udeležili?
  4. Kateri je večji kraj, kjer bi se lahko udeležili delavnice ali svetovanja?

 

Pišite nama na mail: simon@vsemusikos.com in nama pošljite vaša vprašanja. Z veseljem bova sprejela vaše mnenje ter predloge. Skupaj lahko ustvarimo boljši in lepši svet…

 

Vsemu si kos tudi TI !